Unutarnja ljepota življenja.

Zavirite u svoju nutrinu i prepustite se svojoj pravoj prirodi. Oslobodite ju i oživite. U vašem pravom sjaju. Sjaju unutarnje ljepote.
Kroz inspiraciju koju tražimo u svijetu mode, arhitekture, umjetnosti i prirode, nudimo vam sustave sjenila, kojima će vaš ambijent zasjati u bezvremenskoj savršenosti.

O marke

solelux

Za neke je to tek dodatak prozoru, za nas već dugo nije. Sjenila koja nudimo, izraz su stila i kulture postojanja. Dobro osmišljeni dizajn, vrhunska kvaliteta i beskonačna funkcionalnost, značajke su zbog kojih su naši sustavi sjenila na prvome mjestu kod ljudi s beskompromisnim ukusom.

Govor direktora

»Još od osnivanja 2002. godine, glavna misao vodilja tvrtke Solelux je vrhunska kvaliteta i bezvremenska estetika. S iskustvom i bezkompromisnom predanošću tako već 15. godinu zaredom ostajemo vodeći dobavljač sustava unutarnjeg dekorativnog zasjenjivanja na području Slovenije i Hrvatske. Sa stalnim prilagođavanjem svjetskim trendovima ambijenta i zadovoljstvom naših stranaka ponosno gledamo u budućnost.«

GAŠPER PINTAR, DIREKTOR
Novosti
Novi ESSENTIAL DIZAJN i DUO ROLO materijali

Ova mlada kolekcija uključuje širok izbor jedinstvenih materijala za rolo zavjese i duo rolo zavjese. Osim iznimnih vrsta grafičkih otisaka različitih stilova, kolekcija uključuje bezvremenske prirode tkanine i elegantne duo rolo materijale u bezvremenskim bojama. Svaki pojedini materijal definiran je kroz svoj vlastiti izgled i dojam, dostupan s bezvremenskim bojama koje se lako kombiniraju. Otkrijte ovu suvremenu kolekciju i ukrasite prozor sa svojim vlastitim unikatnim stilom.

Sustavi rolo Absolute 2.0

Na tržište smo lansirali novi, izvanredno inovativan, modularni rolo sustav, koji omogućuje rješenje zatamnjenja  za vrlo zahtjevnu situaciju. S velikim izborom platna  sustav Absolute 2.0, riješit će najzahtjevnije  uvjete.

Sajam Ambienta – Zagrebački velesajam

Na sajmu Ambienta u Zagrebu, od 13. do 16. listopada 2016, predstavit ćemo najnovije trendove dekorativnoga zasjenjivanja te podnih i zidnih obloga od odabranoga prirodnog kamena.

Pretplatite se na naš newsletter i budite informirani o novostima
vidi također

Dekorativni kamen

U tvrtki Solelux d.o.o., stalno slijedimo misiju stvaranja unutarnje ljepote življenja. S iskustvom i sofisticiranim ukusom za naš odabir proizvoda za dekoraciju interijera, samo one koji garantiraju najviše standarde kvalitete i estetike.

Stoga je  bila logična odluka da postanemo generalni zastupnik dekorativnog kamena Artesia. Robna marka Artesia sinonim je za diktiranje svjetskih trendova na području dekorativnoga kamena.  Ekskluzivnim programom i individualnim pristupom zadovoljavamo tako potrebe i najzahtjevinijeg kupca.