Unutarnja ljepota življenja.

Izrada sustava naših sjenila inspirirana je modom, arhitekturom, umjetnošću i prirodom. Vodilja razvoja nije samo pogled na sadašnjost ili budućnost, nego rješenja tražimo i u klasičnim, bezvremenskim sustavima.
S našim dekorativnim sjenilima moći ćete stvoriti izvanredno personaliziran ambijent, koji će zaživjeti u svoj svojoj savršenosti.

Povijest marke
Govor direktora

Još od osnivanja 2002. godine, glavna misao vodilja tvrtke Solelux je vrhunska kvaliteta i bezvremenska estetika. S iskustvom i bezkompromisnom predanošću tako već 15. godinu zaredom ostajemo vodeći dobavljač sustava unutarnjeg dekorativnog zasjenjivanja na području Slovenije i Hrvatske. Sa stalnim prilagođavanjem svjetskim trendovima ambijenta i zadovoljstvom naših stranaka ponosno gledamo u budućnost.

GAŠPER PINTAR, DIREKTOR
vidi također

Dekorativni kamen

U tvrtki Solelux d.o.o., stalno slijedimo misiju stvaranja unutarnje ljepote življenja. S iskustvom i sofisticiranim ukusom za naš odabir proizvoda za dekoraciju interijera, samo one koji garantiraju najviše standarde kvalitete i estetike.

Stoga je  bila logična odluka da postanemo generalni zastupnik dekorativnog kamena Artesia. Robna marka Artesia sinonim je za diktiranje svjetskih trendova na području dekorativnoga kamena.  Ekskluzivnim programom i individualnim pristupom zadovoljavamo tako potrebe i najzahtjevinijeg kupca.

Za analizu internetske stranice koristimo tzv. cookies.   OK   Više