Pravne napomene

ZAŠTITA PRAVA
Predmet ove obavijesti su internetne stranice na adresi http://www.solelux.hr Sav sadržaj na ovim internetnim stranicama je vlasništvo poduzeća Solelux d.o.o., Zagreb te ima informativnu prirodu.

OGRANIČENA ODGOVORNOST
Solelux d.o.o., Zagreb nije odgovorno za upotrebu internet stranice http://www.solelux.hr i za moguću štetu, uzrokovanu sa upotrebom internetnih sadržaja na njima. Poduzeće Solelux d.o.o., Zagreb će probati dati točne informacije. Solelux d.o.o.,Zagreb može promijeniti sve sadržaje bilo kad bez obaveze da obavijesti korisnike te nije odgovorno za posljedice promjena uzrokovanih na taj način.

OGRANIČENO PRAVO UPOTREBE SADRŽAJA
Korisnici mogu raspolagati sa sadržajima na internetnoj adresi http://www.solelux.hr za njihovu osobnu upotrebu, ali autorska prava ne smiju biti kršena. Autori sadržaja nisu odgovorni za moguće štetne posljedice upotrebe. Bilo koja druga upotreba ili distribucija tih internetnih sadržaja ili njihovog dijela nije dozvoljena.

ZAŠTITA PODATAKA
Poduzeće će raspolagati sa svim podacima sakupljenim na stranici http://www.solelux.hr u skladu sa vrijedećim zakonodavstvom.


Za analizu internetske stranice koristimo tzv. cookies.   OK   Više