Motori koji će promijeniti tržište.

EVE MOTIONBLINDS

U siječnju 2022, na svjetski poznatom sajmu tehnologije CES, Coulisse je najavio lansiranje novih Eve MotionBlinds motora za rolete. Motori, razvijeni u suradnji s tvrtkom Eve Systems, dobili su veliku pozornost u svijetu poznatih tehnoloških dostignuća, kao i nagradu Best of CES od vodećih tehnoloških blogova How-To-Geek i iMore.

JEDNOSTAVNO I INOVATIVNO

Ono po čemu se Eve MotionBlinds motori najviše razlikuju od ostalih je njihova jednostavnost. Motorizirana sjenila do sada nisu dostigle svoj potencijal, jer su neka rješenja bila složena i skupa, a također ih je bilo teško implementirati sa pametnim instalacijama. Eve MotionBlind sve to mijenja. Svaki laik može instalirati motor jednostavnim skeniranjem QR koda i njime upravljati putem aplikacije te se lako povezati s ostalim elementima pametnih domova kao što su pametna svjetla, pametni termostati i kamere. Odaziv mase i tehnološkog svijeta potvrđuje da motori Eve MotionBlinds pomiču granice tehnologije zasjenjivanja i vode put drugima da za pametne rolete konačno učine masovno proizvedenim i lakim.

 

PODRŽANI S THREAD-om I SPREMNI ZA BUDUĆNOST

Novi su motori prvi na tržištu koji rade s Thread protokolom, dizajniranim za rješenja za pametne kuće. S ovim protokolom, tijek informacija i naredbi prenosi se s vašeg telefona izravno na mrežu. Kao rezultat toga, operacije se odvijaju brže, a uređaji s podrškom za Thread neprestano međusobno komuniciraju. Također, podaci o postavkama sjenila više se ne pohranjuju u oblak, već lokalno na motor. Motori Eve MotionBlinds spremni su za budućnost jer će podržati Matter, nadolazeći standard pametne kuće koji razvijaju tehnološki divovi uključujući Apple, Google, Amazon i Samsung. Dakle, Matter će podržavati ne samo Apple HomeKit, već i Alexa, Google Home i SmartThings.

 

PREDNOSTI I NOVOSTI

Motori Eve MotionBlinds mogu se opisati u tri riječi. Lako, pametno i sigurno. Ove tri riječi predstavljaju sve prednosti i novitete koje nudi nova linija motora. Jednostavna instalacija u aplikaciji Apple Homekit. Jednostavno odaberite dodavanje novog uređaja i skenirajte jedan od priloženih QR kodova. Aplikacija nas vodi kroz kratak proces i naša sjenila su spremne za korištenje. Nakon registracije novog uređaja, lako se povezuje s postojećim uređajima u aplikaciji Homekit i naš pametni dom počinje se razvijati. No, budući da su nam sigurnost i privatnost također važni u doba napredne tehnologije, podaci o performansama sjenila ne pohranjuju se u oblaku, već lokalno na motoru. Također možete upravljati svojim sjenilima, čak i kada niste kod kuće. U aplikaciji postavite automatizaciju sjenila, a ona će se kretati prema rasporedu. Ovo će održati vaš dom živim čak i kada je prazan.

Pročitajte o Eve MotionBlinds na nekim svjetski poznatim tehnološkim stranicama:

How-To-Geek

iMore

The Verge

Upit

Web stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja performansi. Klikom na "U redu" slažete se da možemo koristiti sve skupove kolačića. Ako želite, ovdje možete odabrati pojedinačne setove.   U redu