KUĆNI URED

KUĆNI URED

Dom nikada nije igrao važniju ulogu u našim životima. Ovo je mjesto gdje se budimo, opuštamo i punimo energije. Gdje se zabavljamo, gdje se osjećamo ugodno. Za mnoge dom poprima novu dimenziju: “kućni ured”. Budući da nismo toliko navikli raditi od kuće i stoga naši domovi nisu baš dobro opremljeni za to, pred nama je novi izazov. Kako možemo stvoriti idealan prostor za rad od kuće?

BITI DNEVNOG SVJETLA

Čini se očitim da svijetle sobe daju više energije. Međutim, previše svjetla može imati suprotan učinak. Zaslon računala postaje težak za čitanje; zatvoriš oči da vidiš što je na njemu. Da ne spominjem sunčevu svjetlost koja mi sija ravno u oči. To uzrokuje gubitak koncentracije i energije, zbog čega se osjećate umorno nakon dana kod kuće.

OPTIMALNA VIZUALNA UDOBNOST

Rješenje? Savršen izbor sjenila. Tkanine iz kolekcije CONTRACT, koje se široko koriste u uredskim zgradama diljem svijeta, dizajnirane su za optimalnu vizualnu, toplinsku i akustičku udobnost. Oni reflektiraju dolaznu svjetlost, a istovremeno pružaju dovoljno prirodnog dnevnog svjetla i dobar pogled prema van, tako da smo povezani s vanjskim svijetom. Povećava našu kreativnost, produktivnost, koncentraciju, pamćenje i opću dobrobit. Ove funkcionalnije tkanine idealne su za korištenje u kućnim uredima.

ZDRAVA UNUTARNJA ATMOSFERA

Poput intenziteta svjetlosti, temperatura također ima snažan utjecaj na naše fizičko i psihičko stanje. Budući da su prozori veliki faktor u dobivanju i gubitku topline, sjenila nam mogu pomoći da nam vani bude hladno ili toplo. Zamislite kako rolete utječu na temperaturu u zatvorenim, ostakljenim prostorijama ili tavanima, koji su sada preuređeni u kućne urede. Ugodna klima na vašem radnom mjestu može vam uljepšati ili pokvariti dan.

SMANJENI TROŠKOVI ENERGIJE

A tu je i račun za struju. Što više živimo i radimo kod kuće, više energije trošimo kod kuće. Preference se razlikuju između svjetskih zona i godišnjih doba: u toplijim mjesecima želimo zadržati toplinu vani, dok je u hladnijim mjesecima želimo zadržati unutra. Naše tkanine iznimno dobro djeluju na obje strane spektra uštede energije: ionako štede na troškovima hlađenja ili grijanja.

PREKRASAN ENTERIJER

Uz ove funkcionalne značajke, svi želimo da sjenila budu izraz ukusa i stila. Želimo ostati inspirirani našom okolinom, posebno kada radimo od kuće, kako bismo povećali svoju kreativnost i potaknuli maštu. Kolekcija CONTRACT jednostavno spaja ljepotu i funkcionalnost te nudi elegantno rješenje za svaki interijer.

PAMETNE KUĆE

Uz MOTION, koncept automatizacije sjenila, one postaju dio vašeg pametnog doma. To osigurava još veću udobnost i uštedu energije, jer motorizirane prozorske obloge automatski reagiraju na svjetlo, temperaturu i druge uvjete. Vaš pametni kućni ured s povezanim sjenilima automatski se prilagođava vašim osobnim preferencijama i omogućuje vam da se u potpunosti usredotočite na svoj posao.

Upit

Web stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja performansi. Klikom na "U redu" slažete se da možemo koristiti sve skupove kolačića. Ako želite, ovdje možete odabrati pojedinačne setove.   U redu