STRUČNJACI ZA ZASJENJIVANJE

SINCE 1999

Obiteljski posao

Od našeg osnutka 2002. godine razvili smo se u profesionalce za zasjenjivanje. Budući da smo uvjereni da su prozorska sjenila mnogo više od pukog funkcionalnog proizvoda, nudimo samo najbolje i najnaprednije proizvode iz našeg svijeta, čime svoje partnere stavljamo ispred konkurencije. Iz jedinstvenog dizajnerskog pristupa nudimo napredne kolekcije robe, inovativne sustave i pametnu tehnologiju.

Strastveni i motivirani

Priče tvrtke Interlux počinju 1999. godine u blizini središta Ljubljane, gdje mladi motivirani poduzetnici Gašper i Aleksander započinju veletrgovinu sjenila. Jedini su pružali ovu uslugu u Sloveniji. 2001. godina je ključna za Interlux jer ulazi u partnerstvo s Coulisseom, vodećim u svijetu unutarnjih ukrasnih sjenila. Kako je posao dobro išao, 2002. godine Interlux se proširio na Hrvatsku, gdje je otvorio podružnicu Solelux u Zagrebu.

Tijekom godina tvrtka je stekla povjerenje novih kupaca u izvrsnom položaju, zadržavajući povjerenje postojećih. Uz ekskluzivnu ponudu tvrtke Coulisse, s kojom je Interlux stvorio koncept ukupnog zasjenjivanja, tvrtka također preuzima ponudu tvrtke Serge Ferrari, Geiger i NYX. Motivirani i željni novih izazova, pod imenom Coulisse,  Solelux se predstavlja i na sajmovima Dom u Ljubljani i Ambienta u Zagrebu, gdje publiku brzo privlače i nadahnjuju svojim jedinstvenim i izvanrednim izložbenim prostorom.

 U svijetu koji se mijenja Solelux želi biti pažljiviji u pogledu svoje ponude. Stoga će naglasak biti na manjem i boljem, ali s vječnim osjećajem za ljepotu. Tehnologija, automatizacija i digitalizacija ključne su riječi i ciljevi Solelux, kako u pogledu proizvoda, tako i procesa. Koncept automatizacije MOTION upravo je ono što će nam to omogućiti.

Upit

Web stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja performansi. Klikom na "U redu" slažete se da možemo koristiti sve skupove kolačića. Ako želite, ovdje možete odabrati pojedinačne setove.   U redu