SLJEDEĆA GENERACIJA ROLO ZAVJESA

PAMETNA I SIGURNA

SLJEDEĆA GENERACIJA ROLO ZAVJESA

Sigurnost je uvijek na prvom mjestu. Teško je zamišljati što se može dogoditi kada se mala djeca igraju špagicama na sjenilima koja su veće težine. Tragični incidenti doveli su do sve strožih propisa u pogledu sigurnosti djece. Bežična sjenila postaju sve popularnija. Nedavno ažurirani sigurnosni standardi zahtijevaju pametna rješenja. S desetljećima iskustva u dizajniranju vrhunskih sjenila za prozore, Coulisse je pretočio nove zahtjeve u linije proizvoda koje dosežu nove razine sigurnosti, ljepote i funkcionalnosti.

PRAKTIČNOST MODULA

Modularna tehnologija daje vam potpunu kontrolu. Bas: „Možete odabrati i kombinirati elemente dizajna kako biste stvorili svoje idealno rješenje. Možete se oprostiti od osrednjeg dizajna i kompliciranog rada te pozdraviti sjajan izgled i praktičnost. "

Nagrađivani dizajn »twin pull« pametna je evolucija tradicionalnog lančanog mehanizma. Korištenjem dva odvojena lančića ili štapića koji se povlače, a ne jedne petlje, dvostruko povlačenje zauzima siguran pristup za djecu i korištenje sjenila.

Bežični sistem je za ljubitelje minimalizma. Osim što je jednostavan za upotrebu i jednostavan za instalaciju, bežični sistem dolazi čak bez montažnog profila. Tajna je u pametnoj instalaciji koja drži zavjese u svakom trenutku savršeno zategnutima.

»Single pull« koristi najbolje od oba dizajna. Ovo novo rješenje idealno je za velike prozore s rolo zavjesama izvan dohvata ruke. Dvostruka opcija donjeg utega i jednog lančića uvijek osiguravaju nesmetan rad.

BUDUĆNOST JE MOTION

Amazon Alexa i Google Assistant postali su kućanska imena. Omogućuju vam prilagodbu niza funkcija kuće s opcijama glasovnog upravljanja i aplikacijama za pametne telefone, a čak uključuju i daljinsko upravljanje s drugog mjesta. Zašto taj krajnji osjećaj kontrole ne proširite na svoja sjenila? Zamislite da upravljate sjenilima u svom domu s kojeg god mjesta poželite. Jednim dodirom možete uštedjeti energiju, stvoriti privatnost i učiniti svoj dom sigurnijim mjestom.

MOTION je Coulisseova revolucionarna tehnologija motorizacije. Bas: „To je revolucija koja automatizaciju stavlja svima na dohvat ruke. Svako sjenilo ima integriranu USB punjivu bateriju i mehanizam za povlačenje. Njime se može upravljati ručno, daljinskim upravljačem, glasovnim naredbama, aplikacijom MOTION Blinds ili Amazonom Alexa-om, Google Asistentom i IFTTT-om. Automatizacija sjenila nikada nije bila tako jednostavna. "

ISTRAŽITE VIŠE O MOTION-U

Upit

Web stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja performansi. Klikom na "U redu" slažete se da možemo koristiti sve skupove kolačića. Ako želite, ovdje možete odabrati pojedinačne setove.   U redu