UŽIVAJ U SJENI, ZADRŽI SVOJ POGLED

SOLTIS VEOZIP

Serge Ferrari svojoj poznatoj i hvaljenoj liniji platna dodaje novog člana obitelji -  kolekciju Soltis Veozip.

Soltis Veozip idealan je izbor za uživanje u pogledu, jer je jedna od karakteristika platna neusporediva prozirnost. Mat boja i prirodna tekstura tkanja lijepo će spojiti topao i elegantan dizajn terase, fasade ili pergole.

Kao prozorsko sjenilo sa ZIP zatvaračem, Soltis Veozip vam omogućuje da maksimalno iskoristite prirodnu svjetlost, dok u isto vrijeme ovim platnom dobivate optimalna svojstva toplinske izolacije. Veozip platna su uvrštena u ponudu štedljivih platna, jer se njihovom upotrebom može uštedjeti na grijanju ili hlađenju prostora.

Tkanina na bazi konoplje daje platnima prirodan i ekološki izgled, koji će vašu kuću povezati s prirodom i doprinijeti dobrobiti prirode. Platno se također može reciklirati jer je nagrađeno Greenguard certifikatom.

Ako svojoj pergoli ili terasi dodate ZIP ROLO sa Soltis Veozipom, stvorit će se čahura, jer dobro zadržava vjetar, sprječava odsjaj i omogućuje nesmetan rad vani, filtrira do 95% UV zraka i stvara ugodnu hladovinu za uživanje u zabavnom vremenu, zaštićeni od vjetra i vrućine u svom vanjskom okruženju.

Upit

Web stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja performansi. Klikom na "U redu" slažete se da možemo koristiti sve skupove kolačića. Ako želite, ovdje možete odabrati pojedinačne setove.   U redu