Uvjeti korištenja

Uvjeti i odredbe web stranice

Zadnja promjena: May 9, 2017

Vlasnik web mjesta: SOLELUX, 24. Prosinca br. 22, 10 360 Sesvete, Hrvatska
info@solelux.hr

1. Pojmovi

Pristupom na ovu web stranicu prihvaćate da ćete biti vezani ovim Uvjetima i odredbama korištenja, svim primjenjivim zakonima i propisima te se slažete da ste odgovorni za poštivanje svih primjenjivih lokalnih zakona. Ako se ne slažete sa bilo kojim od ovih uvjeta, zabranjeno vam je korištenje ili pristup ovoj web stranici. Materijali sadržani na ovom web mjestu zaštićeni su primjenjivim zakonom o autorskim pravima i zaštitnim znakovima.

2. Koristite licencu

 1. Dozvoljeno je privremeno preuzimanje jedne kopije materijala (informacija ili softvera) na ovoj web stranici radi osobnog, nekomercijalnog prolaznog pregleda. Ovo je davanje licence, a ne prijenos prava, a pod ovom licencom možda ne:
  1. mijenjati ili kopirati materijale;
  2. koristite materijale u bilo koje komercijalne svrhe ili za bilo koji javni prikaz (komercijalni ili nekomercijalni);
  3. pokušaj dekompiranja ili obrnutog inženjera bilo koji softver sadržan na ovom web mjestu;
  4. uklonite bilo kakva autorska prava ili druge vlasničke bilješke iz materijala; ili
  5. prenijeti materijale na drugu osobu ili ih "ogledalo" pregledati na bilo kojem drugom poslužitelju.
 2. Ova licenca automatski se ukida ako prekršite bilo koje od ovih ograničenja i vlasnik web lokacije može je ukinut u bilo kojem trenutku. Po prestanku pregledavanja ovih materijala ili po prestanku važenja ove licence, morate uništiti sve preuzete materijale u vašem posjedu bilo u elektroničkom ili tiskanom obliku.

3. odricanje

 1. Materijali na ovoj web stranici nalaze se "onakvi kakvi jesu". Vlasnik web stranice ne daje nikakva jamstva, izričita ili podrazumijevana, i ovim se odriče i negira sva druga jamstva, uključujući bez ograničenja, podrazumijevana jamstva ili uvjete trgovinske sposobnosti, podobnost za određenu svrhu ili neprimjerivanje intelektualnog vlasništva ili drugo kršenje prava. Nadalje, vlasnik web stranice ne jamči i ne daje izjave u vezi s točnošću, vjerojatnim rezultatima ili pouzdanošću korištenja materijala na svojim internetskim stranicama ili na bilo koji drugi način vezan uz takve materijale ili na bilo kojim web lokacijama povezanim s ovom web stranicom.

4. Ograničenja

Ni u kojem slučaju vlasnik web stranice ili njegovi dobavljači neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, bez ograničenja, štetu zbog gubitka podataka ili dobiti ili zbog prekida poslovanja) koja proizlazi iz upotrebe ili nemogućnosti korištenja materijala na ovoj web stranici, čak i ako je vlasnik web stranice ili ovlašteni predstavnik vlasnika web stranice obaviješten usmeno ili pismeno o mogućnosti takve štete. Budući da neke jurisdikcije ne dopuštaju ograničenja podrazumijevanih jamstava ili ograničenja odgovornosti za posljedičnu ili slučajnu štetu, ta se ograničenja možda ne odnose na vas.

5. Revizije i Errata

Materijali koji se prikazuju na ovoj web stranici mogu uključivati tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. Vlasnik web stranice ne jamči da je bilo koji od materijala na njegovoj web stranici točan, cjelovit ili aktivan. Vlasnik web mjesta može u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti izmijeniti materijale koji se nalaze na njegovoj web stranici. No vlasnik web lokacije se ne obavezuje na ažuriranje materijala.

6. Linkovi

Vlasnik web stranice nije pregledao sve web stranice povezane s njegovom internetskom stranicom i nije odgovoran za sadržaj bilo koje takve povezane stranice. Uključivanje bilo koje veze ne podrazumijeva odobrenje vlasnika web mjesta. Korištenje bilo koje takve povezane web stranice je na vlastiti rizik korisnika.

7. Izmjene Uvjeta upotrebe web mjesta

Vlasnik web mjesta može u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti izmijeniti ove uvjete korištenja za svoju web stranicu. Korištenjem ove web stranice prihvaćate da će biti vezani tada važećom verzijom ovih Uvjeta korištenja.

8. Mjerodavno pravo

Svaka potraživanja koja se odnose na ovu internetsku stranicu regulirat će se zakonima države Slovenije bez obzira na njezine odredbe o sukobu zakona.

Opći uvjeti i pravila primjenjiva na upotrebu web stranice.

Upit

Web stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja performansi. Klikom na "U redu" slažete se da možemo koristiti sve skupove kolačića. Ako želite, ovdje možete odabrati pojedinačne setove.   U redu